AutoDealer Kungsbacka

Garantier och trygghet med varje bilköp hos AutoDealer Kungsbacka

För att du ska känna dig helt trygg med ditt bilköp hos oss, även efter att bilen har levererats, erbjuder AutoDealer Kungsbacka omfattande trygghetspaket och garantier. Dessa garantier är framtaget i samarbete med ledande försäkringsbolag och garantigivare, och är inkluderat med majoriteten av de bilar vi säljer.

Vi förstår att en bil är en komplex mekanisk enhet som kan råka ut för fel, och det är något som tyvärr är ofrånkomligt. Därför är det viktigt för oss att du som kund kan känna en extra trygghet genom att veta att det finns en garanti som täcker många av de vanligaste problemen som kan uppstå efter att du har tagit emot din bil. Detta bidrar till en bättre kundupplevelse och ger oss möjligheten att ha nöjda kunder.

Detaljer om våra garantier

För att få detaljerad information om vad våra garantier täcker, och för specifik information gällande bilen du är intresserad av, tveka inte att kontakta oss. Vi delar gärna med oss av all nödvändig information!

AutoDealer Kungsbackas åtagande

AutoDealer följer strikt de riktlinjer och lagar som upprättats av konsumentverket, vilket säkerställer att du som kund alltid kan förvänta dig en trygg och rättvis behandling i alla dina bilaffärer med oss.

  • Omfattande trygghetspaket och garantier för din säkerhet

  • Garantier som täcker de vanligaste problemen

  • Personlig service för att svara på dina frågor om garantier

  • Strikt efterlevnad av Konsumentverkets riktlinjer och lagar